Search
  • Matkailuautot Saksasta / Esa Katajamäki
  • katajamaki.esa@gmail.com / 044 211 4345
Search Menu

Asiakkaan etu

On yleistä, että alan yritykset ostavat Saksan ja muun EU:n laajoilta markkinoilta matkailuautoja (tietenkin myös muita ajoneuvoja), lisäävät ostohintaan kulut sekä myyntikatteen.

Juniper Pro:n konsepti on erilainen: asiakas ostaa auton itse suoraan EU:n sisäisen myyjäliikkeen hinnalla. Juniper Pro myy ainoastaan palvelua. Palvelu sisältää rahdit Suomeen, rekisteröintikatsastuksen, rekisteröinnin sekä matkailuauton ollessa kyseessä ns. nollaverotuksen.

Palvelun hinta arvonlisäveroineen on alkaen 3 000,-€. Tämä, auton ollessa pituudeltaan alle 6 m ja noutopaikka esimerkiksi Hampuri ympäristöineen. Jos auto on vaikka Münchenissä, kustannukset nousevat. 800 lisäkilometriä tuntuvat kuluissa.

Käytämme ainoastaan perinteisiä, pitkään toimineita, luotettavia liikkeitä, joiden kuntokertomuksiin voi luottaa. Saksan kuluttajasuojalait ovat Suomeakin tiukemmat, eivätkä yritykset halua negatiivista huomiota kaupankäynnistään.

Leave a Comment

Required fields are marked *.