Search
  • Matkailuautot Saksasta / Esa Katajamäki
  • katajamaki.esa@gmail.com / 044 211 4345
Search Menu

Palvelut

Matkailu-, henkilö- ja pakettiautot suoraan Saksasta

Juniper Pro on yritys, joka noutaa asiakkailleen matkailu-, henkilö- ja pakettiautoja Suomeen suoraan Saksasta. Palveluun kuuluu noudon lisäksi rekisteröinti ja rekisteröintikatsastukseen sekä autoverotukseen liittyvä paperityö. Juniper Pron takana on matkailuajoneuvoalan kokenut vaikuttaja Esa Katajamäki, joka tuntee autojen tuomiseen liittyvät käytännöt sekä Saksan luotettavimmat kauppiaat.

Toimin asiakkaan toimeksiannosta

Kerro minulle toiveesi, esimerkikiksi merkki ja tarkka malli, tai vain puitteet missä haluat pysytellä. Auto voi olla uusi tai käytetty, löydämme kyllä ratkaisun. Kokemukseni on alalta vuodesta 1975, joten et joudu kärsimään aloittelijan kompuroinnista.

Palvelen useimmiten avaimet käteen periaatteella, jolloin hintaa listätään hakumatkan etäisyydestä ja auton mitoista riippuen 2 300 € – 3 200 € plus alv. Haun jälkeen auto on noudettavissa nimiisi rekisteröitynä Suomessa. Voimme sopia myös kotiinkuljetuksesta.

Matkailuautot

Saksalaisilta sivustoilta löytyy kymmeniä tuhansia vapaita autoja. Tarjonta vaihtuu päivittäin. Pyrin kokoamaan sivuilleni monipuolisen otoksen tarjonnasta. Kaikkea ei ajan ja tilan puutteen vuoksi pysty esittelemään. Voit myös itse käydä esim. mobile.de:n sivuilla, tavaraa on paljon, kaikissa hinta- ja ikäluokissa. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että kaikki tarjokkaat eivät täytä Suomen vaatimuksia ”nollaveron” suhteen. Vältyt kalliilta yllätyksiltä käyttäessäsi ammattitaitoista apua. Kun löydät mieleisesi kohteen, saat puhelinsoitolla tai sähköpostilla yksityiskohtaisen tarjouksen sekä toimitusaikataulun. Jos tarvitset käännösapua auton tiedoissa hoidamme asian pikaisesti.

Pakettiautot

 

Saksassa on useita suuria pakettiautoihin erikoistuneita liikkeitä. Näiltä löydät erilaista tarjontaa: uusia, ylivuotisia käyttämättömiä, vähän käytettyjä ym. Hinnat ovat erittäin edullisia, kilpailuhan on suurilla markkinoilla kova. Kaikki merkit ovat tarjolla, eri pituuksilla, korkeuksilla sekä kantavuuksilla. Useamman kappaleen yritysostoissa on mahdollisuus suunnitella rahteja vieläkin edullisemmaksi. Pakettiautojakin voi etsiä esimerkkiemme lisäksi myös esim. mobile.de:stä. Kerro suosikkisi niin auto on valmiina käyttöösi nopeimmillaan kahdessa viikossa.

Henkilöautot

Saksan tarjonta on legendaarinen: toimitan merkin kuin merkin, mallista riippumatta luotettavasti Suomeen. Kannattaa ehdottomasti tutustua saksalaisten sivustojen tarjontaan. Näissä, samoin kuin matkailu- ja pakettiautoissakin hoidan asiat avaimet käteen -periaatteella. Toisin sanoen: nouto Suomeen, maahantulokatsastus, autoverotus sekä rekisteröinti!