Search
  • Matkailuautot Saksasta / Esa Katajamäki
  • katajamaki.esa@gmail.com / 044 211 4345
Search Menu

Yhteenveto 2018

Yhteenveto 2018

Vuosi 2018 on nyt saatu finaaliin. Kiitän asiakkaiteni mukavasta yhteistyöstä. Monet ovat olleet myös mukanani autoaan noutamassa, ja kokemassa, muutamat ensimmäistä kertaa, saksalaisia tapoja sekä liikennettä.

Palvelun laajennus henkilö- ja pakettiautopuolelle on myös onnistunut, mukana jopa yksi kaivinkone.

Hienoa on myös ollut havaita, että kauppaa käydään yhä enemmän ympärivuotisesti. Loppuvuoden ja talven erittäin hyvä tarjonta ja valikoima Saksassa perustuu heidän yleiseen tapaansa uusia kalustoaan. Esimerkiksi alan merkittävin tapahtuma Caravan Salon Düsseldorfissa on perinteisesti elo- syyskuun vaihteessa. Tehtaat myyvät alkaneen mallivuoden tuotantoaan kovalla volyymilla, tarjoten kaupan yhteydessä eri tarvikepaketteja edullisesti. Niinpä saksalaiset vaihtoautotkin ovat tästä syystä johtuen lisävarusteiden osalta yleensä hyvin jo uutena ”kruksattuja”.

Prosessi etenee yleisesti seuraavasti: kaupat tehdään messuilla ja asiakas usein luovuttaa vaihtoauton kauppiaalle jo syksyllä. Uusi auto toimitetaan myöhemmästä tuotannosta. Kauppias pääsee myymään vaihtoautoa jo ennen uuden luovutusta joten vaihtovaraston rahoitus helpottuu. Näin menetellen myös asiakas saa etua paremman tarjouksen muodossa. Todellinen ”winwin”-ratkaisu. Tämän mahdollistaa se, että saksalaiset merkkikauppiaat ovat yleisesti vakavaraisia ja maineestaan kiinnipitäviä. Siellä ei suurta mokaa tarvita, ja edustus lähtee.

Mallivuoden 2019 myynti on Saksassa lähtenyt hyvin käyntiin ja käytettyjen tarjonta on huipussaan. Juniper Pro:n sivuilla on vain esimerkkejä tarjonnasta. Kannattaa ehdottomasti käydä myös Mobile.de:n sivuilla. Ota sitten yhteyttä ja katsotaan miten voin auttaa!

Leave a Comment

Required fields are marked *.