Search
  • Matkailuautot Saksasta / Esa Katajamäki
  • katajamaki.esa@gmail.com / 044 211 4345
Search Menu

Tapahtumia koettavaksi

Tammikuu polkaisee jälleen Suomen matkailuajoneuvosesongin käyntiin.

Caravan Show 2019 11. – 13. 01. 2019 Turun Artukaisten Messukeskuksessa sekä heti seuraavana viikonloppuna 18. – 20. 01. 2019 Caravan-tapahtuma Matkamessujen yhteydessä Helsingissä.

Nämä ovat hienoja tapahtumia, ja jos hankinta on harkinnassa, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tarjontaan. Ostajalle on hieno tilaisuus verrata mahdollisia ehdokkaita rauhassa samassa tilaisuudessa. Muuten homma etenee yleensä niin, että käydään tänään katsomassa yhtä ehdokasta ja sitten taas joskus toista. Eroavaisuudet hämärtyvät, ja eroja kyllä on! Kannattaa kuitenkin pitää korvien välissä ”separaattoria” käynnissä. Joillakin myyjillä, varsinkin kokemattomilla, tuntuu olevan vain yksi totuus, jota sitten julistetaan, kun ei ole vielä selvinnyt kokonaistarjonnan vaihtelevaisuus.

Tällaiset tilaisuudet ovat kauppiaille ja maahantuojille valtava ponnistus. Niin taloudellisesti, henkisesti kuin fyysisestikin. Kaksi tapahtumaa viikon välein kaikkine valmisteluineen sekä roudauksineen. Aikamoinen triathlon. Onneksi kuitenkin kestot ovat vain kummassakin nuo kolme päivää. Muistan, kun seitsämänkymmenluvun lopulla ja kahdeksankymmenluvun alussa Helsingin Caravan-Messut kestivät kaksi viikonloppua sekä välissä olevan arkiviikon. Asuin kollegan kanssa Messuhallin parkkipaikalla matkailuvaunussa, kuten monet kilpailijatkin. Parin päivän välein käytiin Pirkkolan Uimahallissa peseytymässä. Syötiin pääasiassa messumakkaroita. Illalla sitten vähän paremmin. Oli se melkoista sissimeininkiä, mutta kyllä siitä aina selvittiin.

Leave a Comment

Required fields are marked *.